Seu electrònica

Carles Ruiz Novella

ALCALDE

FORMACIÓ

Graduat en Ciència Política i de l'Administració, té estudis de Dret i és educador de carrer.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Tinent d'alcalde de Serveis Personals i de Planificació Territorial i Promoció de la Ciutat (1988-2005). Diputat de Cultura (2004-2007), de Coneixement i Noves Tecnologies (2007) i de Turisme (2007-2011). Des de 2005 és alcalde de Viladecans. És membre de la comissió executiva del PSC i, des de 2017, responsable d'Indústria, Turisme i Comerç de la Direcció Federal del PSOE.

Anselmo Sánchez Ramírez

1r TINENT D'ALCALDE
Seguretat i Convivència i d'Espai Públic i regidor del Districte II

FORMACIÓ

Formació Professional (FP1) Automoció. Cursos d'integració en aspectes de seguretat. Cursos de conducció segura N-1.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Del 1990 fins al 2000, professional de la seguretat privada. Des del 2000 fins al 2005, pilot provador de vehicles prototip. Des de 2006 fins al 2013, tècnic administratiu de control de terminis de proves dels vehicles prototips SEAT. Delegat sindical i membre del comitè d'empresa.

Gisela Navarro Fuster

2a TINENTA D'ALCALDE
Acció Comunitària i Igualtat d'Oportunitats i Portaveu del Grup Municipal

FORMACIÓ

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Postgrau en realització documental per l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya. Postgrau en il·lustració creativa per Eina, centre universitari de la UAB de Disseny i Art de Catalunya.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Ha treballat com a professora de secundària a la Generalitat de Catalunya. Actualment és il·lustradora editorial. Ha participat en més de deu llibres i revistes publicats.

Ricard Calle Martínez

3r TINENT D'ALCALDE
Planificació Territorial i Esports

FORMACIÓ

Mestre d'Educació Primària.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Monitor de tenis en el Complex Esportiu l’Hospitalet i coordinador del Campus d’Estiu. A partir de 2004 fins a l’actualitat és professor de primària del Departament d’Ensenyament.

Jordi Mazón Bueso

5è TINENT D'ALCALDE
Transició Ecològica, Mobilitat i Recollida de Residus

FORMACIÓ

Doctor en Física i Màster en Climatologia Aplicada.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Ha estat (i és) professor d’Universitat i de Secundària. Participa en diferents grups de recerca en l’àmbit de la física de l’atmosfera i col·labora amb la Càtedra Unesco en Sostenibilitat de la UPC. És autor d’una dotzena de llibres de divulgació científica.

Joana Sánchez Morillo

6a TINENTA D'ALCALDE
Alcaldia, Serveis Generals i Empreses i Innovació

FORMACIÓ

Llicenciada en Comunicació, Publicitat i RRPP. Especialitat en comunicació aplicada a entorn polític i institucions publiques. PDM en Direcció de Màrqueting i Diplomada per la UB com a Mestra d’Educació Especial.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

25 anys a l’àmbit privat, gestionant direccions comercials i màrqueting a multinacionals tecnològiques. Disseny d’estratègies i plans d’acció a curt, mig i llarg termini. Gestió de forces comercials. Ha col·laborat amb fundacions socials i tecnològiques.

Carmen Gimeno Berne

7a TINENT D'ALCALDE
Comerç i Turisme i de Sèniors i Gent Gran

FORMACIÓ

Gestió Administrativa i Comerç.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Administrativa i gerent d’una cadena de botigues de música i instruments. Tècnica de control d’incidències, formació a empleats, gestió logística i bancària, tarees administratives, atenció al públic, control de caixes.

Rosa Cañisá Abancó

8a TINENTA D'ALCALDE
Innovació Social, Participació, Compra Pública, de Formació i Ocupació, de Patrimoni Cultural i regidora del Districte I

FORMACIÓ

Administrativa.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Ha treballat en empreses del sector d’hostaleria i distribució alimentària com a secretària i cap d’administració comercial. Va ser secretària del Director General de Promoció Econòmica i del Conseller d’Economia a la Generalitat de Catalunya. Actualment és secretària de direcció d’una empresa que assessora sobre operacions corporatives, inversions i desenvolupament de negocis.

María Ávila Aguilar

REGIDORA
Regidora delegada de Serveis Socials i de Solidaritat, Agermanaments i Cooperació

FORMACIÓ

Llicenciada en Filologia (UB). Especialització en gestió cultural i Màster en comunicació, societat i política.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Tècnica municipal, especialista en gestió i polítiques culturals a l’Ajuntament de Gavà, al Departament de Coordinació i Planificació Estratègica, on desenvolupa tasques de transparència i govern obert. Abans, professora d’italià, educadora de temps lliure i treballs a departaments de gerències de diferents empreses multinacionals.

Olga Reyes Haro

REGIDORA
Regidora delegada de Joventut i d'Igualtat de Gènere i LGBTI

FORMACIÓ

Llicenciada en Psicologia. Estudis complementaris en gestió i direcció de RRHH i màrqueting digital.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Tècnica municipal, especialista en polítiques culturals a l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat. Abans, tècnica en gestió i selecció de RRHH, community Manager, formadora en TIC'S i administrativa d'atenció al públic.

Emilia Cano Camacho

REGIDORA
Regidora delegada de Salut i Consum i regidora de Foment de l'Esport Femení

FORMACIÓ

Grau mitjà Infermeria

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Va dedicar 20 anys de la seva vida a l'atletisme, a la disciplina de marxa atlètica. Ha estat campiona d'Espanya en diverses ocasions, mundialista i olímpica en els Jocs Olímpics de Barcelona. Actualment és entrenadora i en el seu temps lliure es dedica a preparar maratons. També treballa a l'Hospital Clínic de Barcelona.

Francisco Chacón Moral

REGIDOR
Regidor delegat d'Innovació Esportiva i del Districte III

FORMACIÓ

Metal·lúrgic.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Apassionat de l'esport d'equip, presideix el Club de Bàsquet Femení Viladecans.

Gracia Sancho Ruiz

REGIDORA
Regidora delegada de Sindicatura de Greuges i adjunta d’Innovació Social

FORMACIÓ

Graduat escolar

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Propietària i gerent de negocis d’hostaleria, cuinera, operària de fàbrica.

Bàrbara Lligadas i Muñoz

REGIDORA

FORMACIÓ

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració i Llicenciada en Antropologia Social i Cultural.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

36 anys. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UPF, i en Antropologia Social i Cultural per la UB. Assessora d’ERC al Parlament, en temes de Salut, Educació, Afers Socials, Cultura, Infància, la CCMA i Igualtat. És mare d'una nena i un nen. Vinculada a l’Agrupament Escolta Sant Joan i a l’Agrupació Cultural Mossèn Cinto Verdaguer. Especialitzada i activista en la lluita feminista. És membre del Consell Escolar Municipal i del Consell de Districte III.

Miriam Moysset i Gil

REGIDORA

FORMACIÓ

Enginyer Tècnic en Topografia per la Universitat Politècnica de Catalunya.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Al 2000 va iniciar una beca i el projecte final de carrera (Determinació de perfils del geoide mitjançant GPS/anivellació) a l’ Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, empresa publica de la Generalitat de Catalunya, i al 2001 va entrar en plantilla exercint la seva professió de topògraf. Actualment és Cap d’equip de Procés LiDAR (un sensor altímetre làser embarcat a l’avió per a la realització de Models Digitals del Terreny d’alta precisió) a l’Àrea de Geoprocés.

Josep Mumany i Baños

REGIDOR

FORMACIÓ

Graduat escolar. Diploma d’informàtica i administratiu RRHH

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Comansi, Mercabarna i, des de l’any 2000, assessor i formador d’aplicacions informàtiques. Ara, coordinador d’accions formatives en una empresa de formació i consultoria. Monitor de colònies d’estiu i monitor de granja-escola. Voluntari a Càritas i Intermon-Oxfam.

Manel Membrilla i Marcos

REGIDOR

FORMACIÓ

Tècnic en instal·lació i manteniment electromecànic a l'Escola d'Aprenents de SEAT.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Treballant a SEAT des dels 19 anys, al món laboral des dels 17. M'interessa la cultura popular d'arreu i participo de la del nostre municipi des de fa més de 10 anys.

Natalia Morant i Garrido

REGIDORA

FORMACIÓ

Titulada en Formació Professional (FP-1) com a tècnica en gestió administrativa. Formacions específiques en el gremi d'arts gràfiques.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Empleada des de fa 30 anys en dues empreses de producció editorial, serveis de preimpressió i disseny editorial. També he treballat de comercial en venda directa. Mare d'un nen i una nena i presidenta de l'AMPA del Col·legi Sant Gabriel de Viladecans. Membre de l'Agrupament Coral La Lira, de la Colla del Mamut i del grup de teatre de Sant Gabriel.

Carolina Torres García

REGIDORA

FORMACIÓ

Doctora en Química Orgànica, Màster en Química Orgànica Avançada i Màster en Formació del Professorat d’ESO i Batxillerat, FP i Ensenyament d’Idiomes (Especialitat Ciències Naturals).

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Durant 7 anys va dedicar-se al camp de la recerca científica. Va realitzar el seu doctorat a la Universitat de Barcelona, atorgat amb Premi Extraordinari. Actualment es professora de Física i la Química en un institut públic i està especialitzada en l’Atenció a la diversitat.

José Luis de la Rosa Núñez

REGIDOR

FORMACIÓ

Comercio Internacional en ESCI-UPF y Máster en Logística Integral en ECA – Bureau Veritas Bussines School.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Amplia experiencia en Comercio Exterior, Desarrollo de Negocio y Logística para Latinoamérica, en el sector editorial, gestionando grandes cuentas en exportación, de grupos editoriales como Axel Springer, Bauer o Grupo Zeta. Los últimos 5 años incorporado al sector industrial; ahora en Bianchi Industrial, en el departamento técnico comercial.

María José Iris Ruiz

REGIDORA

FORMACIÓ

Graduada en Educació Infantil, Postgraduada en Ensenyament de l'Anglès i Graduada en Educació Primària (UIC).

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Formadora per a proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i grau superior i per a proves d'accés a la universitat per a majors de 25 anys. Professora en cursos de Programes de Qualificació Professional Inicial i mestra d'anglès extraescolar. Actualment, docent a l'etapa de l'educació infantil.

Sara Martínez Colomer

REGIDORA

FORMACIÓ

Licenciada en Odontología por la Universidad de Barcelona. Máster en Ortodoncia y Malformaciones dentofaciales por la Universitat de Barcelona y Postgrado en Odontopediatria por la Societat Catalana d´Odontologia i Estomatologia.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Funcionaria del Institut Català de Salut y Profesora asociada en la Universitat de Barcelona. Combina la actividad pública y docente con la actividad en el sector privado.

José Antonio Martínez Sintes

REGIDOR

FORMACIÓ

Diplomat en Infermeria per UAB (EUG). Monitor esportiu-entrenador en Esquí Alpí, nivell 1. Manipulador d'Instal·lacions Radioactives amb finalitats mèdiques per CIEMAT. Estudis de Medicina a la UAB.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Treballa al Departament de Duanes de l'AEAT. Assistent en Medicina Esportiva i Trauma a la Mutualitat Catalana de futbolistes. Professor eventual d'Esquí alpí i de fons. Delegat sindical del Sindicat SIAT a l'Aeroport. Pilot avançat de Drones. Producció de fotografia i vídeo aeri amb drones.

Fernando Ramón Espejo Delgado

REGIDOR

FORMACIÓ

Transport públic.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Treballador del transport públic i activista en defensa dels drets socials i laborals.

Encarnación García Gimenez

4a TINENTA D'ALCALDE
Medi Ambient i Sostenibilitat i portaveu del grup municipal Viladecans En Comú - En Comú Guanyem

FORMACIÓ

Ceramista. Formació Professional (FP), Tècnica de jardí d'infants. Estudiant de Psicologia.

EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Arts gràfiques, professora de ceràmica, ceramista, prevenció de residus.