Seu electrònica

Suport a la tramitació

Identificació digital
Per tramitar per internet amb l'Ajuntament de Viladecans és necessari identificar-se sempre i, en alguns casos, a més, signar.  Cada administració pública decidirà quins sistemes d'identificació admet per a cada tràmit. Per aquest motiu és important que ens fixem atentament de quina és el tipus d'identificació se'ns demana.

  • Sistemes de clau concertada com l'idCAT Mòbil: basat en una contrasenya d’un sol ús que ens arriba a un telèfon mòbil. Amb l'idCAT Mòbil només ens identifiquem però no podem signar electrònicament.
  • Sistemes basats en certificats electrònics reconeguts o qualificats com és l'idCAT, DNI electrònic, FNMT, que a més d’identificar-nos ens deixa signar electrònicament. Amb els certificats electrònics s'assegura la integritat i la confidencialitat de les dades que fem arribar a l'Administració.

Certificats i sistemes de signatura electrònica acceptats per aquesta Seu electrònica.

Requisits tècnics
Per visualitzar correctament la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Viladecans s'han de tenir en compte les següents recomanacions i requisits tècnics:

  • La resolució de pantalla més adequada és la de 1280 x 1024.
  • Internet Explorer 9 o superior, Firefox 42, Chrome 50, Opera 38.
  • Versión de Java 1.8_074 o superior. Podeu descarregar l'última versió en aquest enllaç .
  • Tenir configurat adequadament l'antivirus i el tallafocs (del sistema operatiu o xarxa).

Aquest lloc web conté documents en format PDF. Per visualitzar arxius d'aquest tipus, necessiteu el programa Adobe Acrobat Reader. Si no el teniu, el podeu trobar a la pàgina web d'Adobe (www.adobe.es ).

Per accedir a la seu electrònica es requereix tenir instal·lats al navegador els certificats d'arrel o claus públiques de CATCert, l'Administració Oberta de Catalunya. Per instal·lar-te els que convinguin al teu navegador Chrome, Mozilla, Firefox o Explorer, fes click a  aquest enllaç

Accesibilitat
L'Ajuntament de Viladecans posa a l'abast de la ciutadania, empreses i entitats, un web amb disseny accessible perquè el màxim nombre possible de persones puguin arribar a la informació que es transmet i s'utilitzin els serveis que a través d'ella es presten, independentment de les limitacions de la persona o de les que es derivin del context d'ús.

Les imatges decoratives són totalment prescindibles per a una comprensió del contingut. En cas contrari, es proporciona un text equivalent per a tot element no textual (per exemple, utilitzant les etiquetes dels atributs "alt", "longdesc" o "title").

Els tipus de lletra i els elements de bloc utilitzen mides relatives. Si l'usuari prefereix una grandària major de text pot seleccionar-lo en el navegador i la pàgina s'adaptarà a la nova mida. Cada navegador té opcions pròpies per ajustar la mida desitjada de la font:

NavegadorOpcions menú
firefox150 Mozilla Firefox Amb la combinació de tecles "Ctrl +" i "Ctrl -"
chrome150 Google Chrome Amb la combinació de tecles "Ctrl +" i "Ctrl -"
explorer150 Internet Explorer Anar al menú Veure > Tamany de text > Triar mida del text o Anar al menú Veure > Zoom > Més gran
Opera150 Opera Anar al menú Veure > Zomm > %
Safari150 Safari Anar al menú Veure > Fer el text més gran